prefab tuinkantoor geisoleerd

Een prefab tuinkantoor, je eigen werkplek

Flexibel werken en thuiswerken steeds worden steeds gangbaarder. Gemiddeld genomen werken mensen 8 uur per week thuis, maar thuis heb je wellicht niet alle rust en ruimte om geconcentreerd te kunnen werken. Zeker als je met meerdere personen in dezelfde ruimte leeft en werkt, kan de afleiding en de hectiek groot zijn. Dan biedt een tuinkantoor van de Groene Woning een ideale oplossing. Een eigen, duurzaam gebouwde werkplek in de natuurlijke rust van je tuin; een tuinkantoor combineert het beste van twee werelden.

Prefab tuinkantoor geïsoleerd

Onze tuinkantoren zijn een mooi voorbeeld van innovatieve en duurzame bouw. Vervaardigd met de precisie van houtskeletbouw, bieden ze een snelle en milieuvriendelijke oplossing voor een eigen werkruimte. Het houw wordt gewonnen uit duurzaam beheerde bossen en dankzij de prefab constructie kan een tuinkantoor in recordtijd worden opgezet. Zo kun je snel en in alle rust aan het werk op je nieuwe thuiswerkplek.

Comfortabel werken

Een goed geïsoleerd prefab tuinkantoor in houtskeletbouw zorgt het hele jaar door voor een comfortabel en prettig werkklimaat. Met de nieuwste isolatietechnieken blijft het binnen warm tijdens de koude maanden en aangenaam koel in de zomer. Dit niet alleen bevordert je productiviteit, maar verlaagt ook je energieverbruik.prefs

prefab gastenverblijf

De voordelen van een tuinkantoor prefab 

Groener werken in een prefab tuinkantoor 

Met een tuinkantoor prefab van de Groene Woning creëer je een comfortabele en rustige werkplek in eigen tuin, maar je kunt het ook inzetten als gasten verblijf of voor extra opslagruimte . Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te verkennen en verander de manier waarop je thuis werkt, gewoon in alle rust in eigen tuin.

Voorbeeld prefab tuinkantoor geïsoleerd

Voor een opdrachtgever in Schalkaar (Deventer) realiseerde de Groene Woning een fraai tuinkantoor. Het kantoor kon vergunningsvrij in de tuin achter de woning geplaatst worden en is voorzien van een toilet, keukenblokje en kachel. De grote schuifpui geeft een mooi uitzicht op de tuin, en door de overkapping ontstaat er in de zomer geen ongewenste opwarming. 

Bekijk hier het eindresultaat.

prefab tuinkantoor
Een door de Groene Woning gerealiseerd tuinkantoor

Realiseer je woondroom!

Heb jij een ecologische woondroom? De Groene Woning helpt je deze droom waar te maken. We denken graag met je mee! Neem contact op met Ewalt Nijsink voor een vrijblijvend gesprek. Samen realiseren we je toekomstige woning. Bellen kan ook: 06-111 55 414

Ewalt-Niesink-portret.png