Over de Groene Woning

Na 15 jaar ervaring in de houtskeletbouwsector, van productie en werkvoorbereiding tot verkoop, begon Ewalt Nijsink begin 2019 met een aantal medewerkers met het maken van prefab elementen in de werkplaats aan de IJssel in Zutphen.

Fijn, duurzaam en gezond wonen

De Groene Woning maakt duurzame woningen waarin het fijn en gezond wonen is. Waarbij het onze focus is een kwalitatief goede en ecologische woning te bouwen, met eersteklas details. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen.

We ondernemen sociaal en verantwoord. Openheid in communicatie en afstemming tijdens het ontwerptraject en het bouwproces zijn voor ons belangrijk. Ook in de samenwerking met architecten, aannemers, installateurs en afbouwbedrijven.

Ecologische bouw heeft de toekomst

Waarom we ecologisch bouwen? Ecologisch bouwen heeft de toekomst, omdat de milieu-impact van een ecologisch gebouwde woning veel lager is. Ook kan met ecologische materialen een betere en comfortabelere woning gebouwd worden. Tenslotte is het gezonder om in een ecologisch huis te wonen door de dampopen ‘schil’. Naast dat we een mooie woning willen maken, motiveert ons dit extra!

Eigen timmerfabriek

De houtskeletbouw elementen voor onze ecologische woningen, maken we in onze eigen timmerfabriek in Zutphen: de Groene Werkplaats.

Contact

De Groene Woning
Marsweg 117D
7202 AT Zutphen

0575-757 106
stuur een e-mail

Realiseer je woondroom!

Heb jij een ecologische woondroom? De Groene Woning helpt je deze droom waar te maken. We denken graag met je mee! Neem contact op met Ewalt Nijsink voor een vrijblijvend gesprek. Samen realiseren we je toekomstige woning. Bellen kan ook: 0575-757 106.

Ewalt-Niesink-portret.png