vacature timmerman Groene Woning

Vacature timmerman

Ben jij een vakman en weet jij alles van maatvoering, heb je een technisch oog
voor detail, ben je net als wij sociaal en betrokken én wil je meebouwen aan ecologische houtbouw woningen van de toekomst? Dan zoeken we jou!

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze vacture.

Wie we zijn

De Groene Woning maakt duurzame woningen, waarbij onze focus is om kwalitatief goede en ecologische woningen te bouwen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen.

We ondernemen sociaal en verantwoord. Openheid in communicatie en afstemming tijdens het ontwerptraject en het bouwproces zijn voor ons belangrijk. Ook in de samenwerking met architecten, aannemers, installateurs en afbouwbedrijven.

Waarom we ecologisch bouwen?

Ecologisch bouwen heeft de toekomst, omdat de milieu-impact van een ecologisch gebouwde woning veel lager is. Ook kan met ecologische materialen een betere en comfortabelere woning gebouwd worden. Tenslotte is het gezonder om in een ecologisch huis te wonen door de dampopen ‘schil’. Naast dat we een mooie woning willen maken, motiveert ons dit extra!

De elementen voor onze ecologische woningen maken we in onze eigen timmerfabriek in Zutphen.

Kom jij bij ons werken?

Ben jij een vakman en wil je meebouwen aan ecologische en duurzame woningen van de toekomst? Neem dan contact op met Ewalt Nijsink voor meer informatie. Bellen kan ook:
06-111 55 414

Ewalt-Niesink-portret.png