ecologische houtskeletbouw woning Voorst

Ecologische woning in Voorst

In Voorst maken we op het moment een ecologische woning, ontworpen door architect Michael de Vos. We werken bij dit project nauw samen met Bouwbedrijf Van Engeland en Installatiebedrijf Woudhuizen. Het wordt een woning met veel open ruimte op de begane grond en met fijne slaapkamers op de verdieping.

De ecologische woning is volledig onderkelderd wat veel extra ruimte geeft voor verschillende functies. De binnenzijde wordt door de opdrachtgever zelf afgewerkt met stucwerk, daarnaast blijven de gelamineerd houten kolommen en balken prominent in beeld. De buitenzijde wordt grotendeels afgewerkt met kleine zwarte dakpannen.

De eindgevels worden deels gestuct en deels bekleedt met verticale houten planken. De foto’s geven een indruk, maar ben je in de buurt, kom dan gerust even een kijkje nemen! Graag even bellen of appen van tevoren.

Ecologisch bouwen woning Voorst

Houtskeletbouw in beeld gebracht

Realiseer je woondroom!

Heb jij een ecologische woondroom? De Groene Woning helpt je deze droom waar te maken. We denken graag met je mee! Neem contact op met Ewalt Nijsink voor een vrijblijvend gesprek. Samen realiseren we je toekomstige woning. Bellen kan ook: 06-111 55 414

Ewalt-Niesink-portret.png