gastenverblijf in de tuin

Een gastenverblijf in de tuin

Een eigen gastenverblijf in de tuin? Een plek waar gasten in alle comfort kunnen verblijven of een plek waar je in alle rust aan het werk kunt?  Met een prefab gastenverblijf van de Groene Woning kan zo’n extra ruimte snel werkelijkheid worden. 

Een gastenverblijf in houtskeletbouw combineert duurzaamheid met efficiëntie. In korte tijd kan een dergelijke verblijf of tuinhuis gerealiseerd worden.

Prefab gastenverblijf: duurzaam en snel te plaatsen

Onze houten prefab gastenverblijven worden met zorg en vakmanschap in onze eigen werkplaats vervaardigd. Houtskeletbouw is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een duurzame bouwmethode. Het gebruik van gecertificeerd hout voor een gastenverblijf in de tuin draagt bij aan een groenere planeet.

Een belangrijk voordeel van prefab bouwen is de snelheid van de installatie op de bouwplaats. Omdat het gastenverblijf of tuinhuis in onze werkplaats wordt voorbereid, kan het binnen een dag op locatie geplaatst worden. Dit minimaliseert de overlast en versnelt het bouwproces; van droom tot realiteit in no-time!

prefab tuinkantoor
Een door de Groene Woning gerealiseerd gastenverblijf

De voordelen van prefab en houtskeletbouw

Door de prefab aard van de constructie wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort. Daarnaast hebben we in onze overdekte werkplaats niet te maken met wisselende weersomstandigheden, als kou, warmte en regen. Alles is vooraf gemaakt en klaar voor snelle montage. Wel zo efficient!

Houtskeletbouw staat bekend om zijn milieuvriendelijke eigenschappen. Het hout dat we gebruiken, slaat CO2 op, vermindert de ecologische voetafdruk en ondersteunt duurzaam bosbeheer.

Hoewel het een prefab oplossing is, bieden we een scala aan personalisatie-opties. Het gastenverblijf kan volledig worden aangepast aan uw wensen en behoeften.

Houtskeletbouw biedt uitstekende isolatie-eigenschappen, met een  comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten als resultaat.

Als laatste is een gastenverblijf of tuinhuis niet alleen functioneel, maar ook een fraaie toevoeging aan de tuin.

De Groene Woning maakt het mogelijk

Of je nu extra ruimte nodig hebt voor gasten, een hobbyruimte wenst, of een rustige plek om te werken, een gastenverblijf in de tuin is een ideale oplossing. Met onze toewijding aan duurzaamheid, gecombineerd met expertise in houtskeletbouw, ben je altijd verzekert van een verblijf dat zowel mooi als milieubewust is.

Wil je de mogelijkheden van een prefab gastenverblijf of tuinhuis een keer doornemen? Neem dan contact op met de Groene Woning. Wij staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden en samen de eerste stappen te zetten naar het realiseren van een  gastenverblijf in de tuin. We denken graag met je mee!

prefab gastenverblijf

Realiseer je woondroom!

Heb jij een ecologische woondroom? De Groene Woning helpt je deze droom waar te maken. We denken graag met je mee! Neem contact op met Ewalt Nijsink voor een vrijblijvend gesprek. Samen realiseren we je toekomstige woning. Bellen kan ook: 06-111 55 414

Ewalt-Niesink-portret.png