STACK prefab houten woning 50m2

Je eigen woning van ruim 50m2

 De Groene Woning heeft samen met Hoomz een woning ontworpen die compact is, maar tegelijk echt als een thuis aanvoelt. Kleine woningen zijn vaak minder hoog, maar STACK heeft juist een klein bouwvlak en is ‘gestapeld’ tot drie woonlagen (vandaar de naam). Horizontaal gekoppeld wordt het een rijwoning. STACK, een eigen plek die aanvoelt als thuis.

STACK is compact en gezond wonen

STACK is een houten woning, gemaakt met gezonde en duurzame materialen. Je woning heeft door een handige indeling een keuken, een woonkamer en een slaapkamer. De badkamer en het toilet zijn afzonderlijke ruimtes. STACK is betaalbaar door het formaat en de bouwmethode: ze wordt niet ter plaatse opgebouwd, maar in korte tijd gemonteerd.

Wat vooraf gaat aan realisatie

Het bouwen van een woning kan in Nederland een hele klus zijn. En dan vooral het proces voorafgaand aan het maken zelf. Er is het gebruikelijke vergunningstraject. Maar ook het gegeven dat kavels die worden uitgegeven door gemeenten zijn vaak afgestemd op grotere huizen.

Heb je een bouwkavel, dan kunnen we gelijk aan de slag met de vergunningsaanvraag. Voor andere locaties zal goed overleg met gemeenten nodig zijn en is het wellicht nodig dat we meerdere woningen gecombineerd bouwen in één plan met één vergunningsaanvraag.

Wil je meer weten, bel dan gerust even met Hoomz, onze partner voor deze woningen via 0575-700596. Of stuur een email om af te stemmen op jouw situatie en woonwensen. Heb je interesse in een STACK woning? Binnen een week heb je een offerte in huis voor zo’n compacte woning. Ook is het handig om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

STACK prefab houten woning 50m2
STACK prefab houten woning 50m2
STACK prefab houten woning 50m2
STACK prefab houten woning 50m2
STACK prefab houten woning 50m2

STACK indeling

Een STACK heeft drie verdiepingen met elk een eigen functie. Denk bijvoorbeeld aan wonen, slapen en koken. Hieronder zie je voorbeelden van de verschillende woonfuncties. Dat alles op een woonoppervlakte van 50m2. Een tiny house, zonder dat het klein aanvoelt.

STACK in het nieuws 

In een uitgave van het regionale dagblad de Stedendriehoek stond onderstaande interview over de prefab woning STACK. Je kunt op de afbeelding klikken om het hele artikel te lezen.

Realiseer je woondroom!

Heb jij een ecologische woondroom? De Groene Woning helpt je deze droom waar te maken. We denken graag met je mee! Neem contact op met Ewalt Nijsink voor een vrijblijvend gesprek. Samen realiseren we je toekomstige woning. Bellen kan ook: 06-111 55 414

Ewalt-Niesink-portret.png